Qui Som?

El restaurant la coma es un establiment familiar amb la experiència que ens donen els 26 anys al seu servei, ara les noves generacions que ja ens precedeixen, il•lusionades per la continuïtat i recordant la cuina del passat encaren amb il•lusió la cuina del futur.
El nostre restaurant us ofereix com sempre la nostra cuina casolana de guisats, carns a la brasa, peixos, bolets de temporada i nous plats de cuina creativa.
A partir de les 8 del mati, podeu gaudir dels nostres esmorzar de forquilla.
Tenim salo per banquets, pàrking privat, wifi i estem en un punt tranquil i envoltat de llocs perfectes per fer excursions esquí nòrdic i alpí i tota classe d’esports.
La nostra cuina romandrà oberta amb temps d’esquí fins les 18 hores i la resta de l’any fins les 16, si voleu venir a sopar algun dia entre Octubre i Maig que no sigui pont o festiu i sou mes de 8 persones no dubteu a trucar-nos i obrirem per vosaltres.
Os recordem que els dimarts a la nit i els dimecres tot el dia romandrem tancats per descans del personal excepte del 22 de Juliol fins l’11 de setembre que estarem a la vostra disposició per esmorzars, dinars i sopars.
Agraïm la vostre confiança
Restaurant La Coma